: 8420 Knebel

: 86 12 98 58

: fabrikkernes-depot@mail.dk

 

Telefon

Mail

Afrundet rektangel: http://www.fabrikkernes-depot.dk/shop

Fabrikkernes Depot

Brøsbjergvej 13

Telefon

Mail

Fabrikkernes-Depot

Det rigtige valg

Størrelsesskema

Brugsanvisning

Gummiallergi

Myter/historie

Risikoanalyse

Fremstilling

Bestilling

Kontakt

Forsiden

Butik

Tekstboks: Størrelsesskema: 
Brugsanvisning nederst på siden

 Sådan skal du bruge Størrelsesskemaet:

 

Er du totalt i tvivl om, hviken størrelse du skal bruge, og er din vurdering, at din penis måske ikke hører til blandt de aller største, for at sige det på den måde, så begynd med Slim-Line - det er et kondom i størrelsen S = SMALL, fordi det altid er mest sikkert at prøve først med så lille et kondom som muligt, så der er mindre risiko for, at det falder af, hvis erektionen mistes

 

Synes du, at Slim-Line var for svært at få på, eller syntes du blot, at det var for lille, så gå videre i skemaet nedefter til gruppen M = MEDIUM og vælg et kondom her.

 

Jo længere nedefter du kommer i hver gruppe i skemaet, des større og lettere er kondomerne at tage på; - men pas på, du må ikke vælge så stort et kondom, at din penis føles som et ”sæt tøj i en dragtpose”, for så vil der være alt for stor risiko for at kondomet falder af under samlejet.

 

Når du vælger et kondom, der ligger tæt ved en overgang mellem to grupper - for eksempel Ril-Boss eller Cli-Max, som begge ligger i den øverste del af gruppen med kondomer i M = MEDIUM, betyder det, at det er de kondomer, der selv om de har målene til M = MEDIUM, kommer tættest på S = SMALL -  lige som Kontakt Cream-Form i L = LARGE er det kondom, der kommer tættest på M = MEDIUM, og sådan er det også for de andre kondomer i grupperne.

 

Når du har fundet den størrelse, der passer dig bedst, kan du gå ind i skemaet og finde andre typer inden for samme gruppe, og du kan nu være sikker på, at de også vil passe dig i størrelsen - det er da rimelig smart - ikke?

 

De kondomer, vi har i vores sortiment, er alle meget lette at tage på, da de ikke sejler i glidecreme, hvilket kun bevirker, at påsætningen bliver lige så besværlig, som at holde på en ål, da kondomet slet, slet ikke kan absorbere den overflødige creme, der kun sviner på fingrene og omgivelserne, så du må aftørre eller vaske dig inden brugen. På alle de kondomer i vores sortiment hvor der er creme, er cremen og pudringen nøje afstemt, så kondomet føles blødt og lækkert, og er nemt at tage på..

 

Læs også vores - Brugsanvisning uden fordomme, da det er meget nemmere at bruge et kondom end mange ”prædiker” om.

 

VI GIVER DIG HER ET EKSEMPEL PÅ HVORDAN DU SKAL BRUGE SKEMAET:

 

Lad os forestille os, at du har fundet at Kontakt Cream-Special i gruppen L = LARGE er rigtig for dig, og du eller din partner nu ønsker et kondom med riller i samme størrelse, så går du ind i ”Størrelsesskemaet” og finder rubrikken ”Rillede kondomer med creme” og her kan du se, at Sensi-Rib er det eneste, der står i denne rubrik, som har størrelsen L = LARGE, og du kan nu være sikker på, at du også kan bruge Sensi-Rib, hvis du ønsker et kondom med riller.

 

SE! - HAVDE DU NU IKKE VIDST DET, så kunne du let have købt eksempelvis Ril-Form eller et andet mindre kondom, som også har riller, men det ville du bestemt ikke blive tilfreds med.

 

HUSK!

Det kan ødelægge meget for jeres samliv, hvis I ikke anvender et kondom, der passer jer, og mange af de negative og sjove historier, der er lavet om kondomer, er ofte opstået på grund af uvidenhed på området.

 

N.B.

Et kondoms størrelse har ikke noget med længden at gøre, da den er underordnet,  bare den er over 170 mm, det er omkredsen, der har betydning for om et kondom føles lille eller stort - så se efter omkredsen og de betegnelser vores specialister har givet kondomet:

 

S    = SMALL

M   = MEDIUM

L     = LARGE

XL   = EKSTRA LARGE

XXL = EKSTRA/EKSTRA LARGE

UNI = Kun Femidom 

 

 

Tilbage til toppen

STØRRELSER:

NAVNET PÅ KONDOMET:

S = SMALL

Slim-Line

M = MEDIUM

Ril-Form

 

Cli-Max

 

Ril-Boss UDGÅR erstattes af Ril-Form

 

Liberty Cream-Form

 

W-B Plain-End Creme-Special

OBS! - uden reservoir (tut)

 

Liberty Cream-Special

 

W-B Plain-End Silke-Latex.

OBS!  - uden reservoir (tut) og uden creme

 

Liberty Silky-Dry 

OBS! - uden creme

L = LARGE

Kontakt Cream-Form

 

Sensi-Rib

 

Kontakt Cream-special

 

Kontakt Silky-Dry OBS! - uden creme

XL = X LARGE

Beauty-Form

XXL = XX LARGE

King-Size  XX-LARGE

UNI =

Universalstørrelse

 

Femidom (Kan kun bruges af kvinder)