: 8420 Knebel

: 86 12 98 58

: fabrikkernes-depot@mail.dk

Afrundet rektangel: http://www.fabrikkernes-depot.dk/shop

Fabrikkernes Depot

Brøsbjergvej 13

Telefon

Mail

Fabrikkernes-Depot

Det rigtige valg

Størrelsesskema

Brugsanvisning

Gummiallergi

Myter/historie

Risikoanalyse

Fremstilling

Bestilling

Kontakt

Forsiden

Butik

Fabrikkernes Depot,  Brøsbjergvej 13, 8420 Knebel

 

Orientering om Fabrikkernes Depot

Fabrikkernes Depot blev etableret i Aarhus i 1947, først i Nørre Allé og herefter flyttede vi i 1953 til Knudrisgade og så i 1958 til Grønnegade, hvor der blev udvidet i hele tre omgange, og i 2011 flyttede vi til Brøsbjergvej, hvor vi er nu.

 

Hvad enten det er kondomer eller andre artikler, du køber hos os, vil det du køber, altid blive en helt privat sag mellem dig og os. Vi sender derfor altid vores forsendelser diskret med post i neutrale pakninger uden anden afsender end E. Eriksen, og vi sender aldrig noget som helst tilbud til dig, hverken på mail eller post.

 

Fabrikkernes Depot er i dag en af Danmarks største og ældste specialforretning for kvalitetskondomer, med et seriøst sortiment af tilhørende produkter og seksuelle hjælpemidler.

 

Vi ønsker med disse Internetsider at give vore kunder en saglig og informativ produktorientering om vores udvalg, samt give svar på nogen af de spørgsmål, vi til daglig bliver stillet over for.

 

disse sider kan du i ro og mag orientere dig om de mange forskellige produkters specielle egenskaber, så du kan danne dig et skøn over, hvad der vil passe bedst til dine ønsker og behov.

 

Ved hjælp af denne Web-butik kan du bestille varer 24 timer i døgnet, 365 dage om året. Hvis du hellere vil bestille over telefonen, så er der også mulighed for telefonbestilling på alle hverdage mellem kl. 10:00 og 15:00 - undtagen fredag hvor vi lukker kl. 13:00. Lørdage, søn- og helligdage, er der  lukket - vores telefonnummer er:

 

86 12 98 58 - og det er rigtige mennesker, der svarer.

 

Fabrikkernes Depot - Brøsbjergvej 13 - 8420 Knebel

Telefon: 86 12 98 58 - Mail: fabrikkernes-depot@mail.dk

CVR nr. 25 15 06 86

 

Med venlig hilsen

Else Eriksen

   Else Eriksen